فيلم سينمايي «خاله قورباغه» با پشت سر گذاشتن 80 درصد از مرحله فيلمبرداري و 30 درصد از مرحله تدوين، وارد مرحله جلوههاي بصري شد.
به گزارش روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي به نقل از ايسنا، پيش توليد سنگين اين پروژه که تماما در دکورهاي مستقر در يک پلاتوي آماده شده براي جلوههاي بصري ساخته ميشود، در تابستان 94 آغاز شد و فيلم در روز 7 اسفند 95 کليد خورد و تا امروز بدون وقفه توليد آن ادامه داشته است.
فرشته طائرپور، نويسنده و تهيه کننده اين فيلم که تاکنون ترجيح داده درمورد اين فيلم و پشت صحنه آن خيلي خبررساني نکند، با اعلام اين مطلب به خبرنگار ايسنا توضيح داد: پيش بيني اوليه براي مدت فيلمبرداري اين پروژه بين پنج تا شش ماه بود که با همدلي ستودني و کار فشرده عوامل، به احتمال زياد قبل از ورود به ماه پنجم پايان خواهد يافت.
طائرپور ابراز اميدواري کرد که «خاله قورباغه» بتواند مانند «گلنار» با استفاده از ادبيات، مناسبات و فضاهاي ايراني، موج تازهاي را درعرصه توليد فيلمهاي مفرح و جذاب براي کودکان و خانوادهها ايجاد کند.
«خاله قورباغه» يک کار به معناي واقعي گروهي است
طائرپور درمورد اسامي عوامل گفت:«خاله قورباغه» يک کار به معناي واقعي گروهي است که همه عوامل هنري و تکنيکي آن به نوعي مشارکت در امور توليد هم دارند. شايد اصلا فيلم در نهايت يک تيتراژ الفبايي داشته باشد؛ هنوز تصميم قطعي درمورد تيتراژ آن نگرفتهام. شما هم اجازه بدهيد فهرست عوامل را در پايان کار و بعد از دوبله و ضبط ترانههاي فيلم که حتما حاوي اسامي جديدي خواهد بود، خدمتتان اعلام کنم.
«خاله قورباغه» به جشنواره کودک اصفهان ميرسد؟
تهيهکننده فيلمهاي سينمايي «گلنار»، «پاتال» و «آرزوهاي کوچک»، «مدرسه پيرمردها»، «پسر مريم»، «يکي بود-يکي نبود» و... در مورد شرکت فيلمش در جشنواره اصفهان پاسخ داد: فيلم براي تيرماه آماده نميشود؛ البته اگر آماده هم ميشد يقينا براي شرکت دادن آن در جشنواره و رقابت با ساير فيلمهايي که امسال با حمايت فارابي و «شوراي سياستگزاري و راهبري سينماي کودک و نوجوان» ساخته شده و در جشنواره شرکت ميکنند، ترديد ميکردم.
وي خاطرنشان کرد: اگرچه من در بهمن ماه 95 از دبيري شوراي مربوطه استعفا دادم، اما همچنان ترجيح ميدهم براي دور ماندن از شائبهها و شايعهها از حق فيلم خود گذشته و احتياط کنم. ضمن آنکه اصلا دلم نميخواهد بخاطر رساندن فيلم به جشنواره، شتابي در کار همکارانم ايجاد کنم که به کيفيت فيلم لطمه بزند. به ياري خدا وقتي فيلم در اواخر تابستان و اوايل پاييز اکران شد، به من حق ميدهيد که آن را با ترجيح کيفيت بر هر مطلب ديگري ساخته باشم.
طائرپور در بيان توضيح کوتاهي درباره فيلم گفت: فيلم در واقع دعوتنامه عاطفي و شيرين مادر بزرگها به نوههاي دور و نزديکشان است. مثل يک نامه عاشقانه است از زبان مادربزرگي شاد و مهربان که کودک درونش همچنان فعال است، به نوههايي که اگر به ديدارش بروند و در کنارش قرار بگيرند، دنيا براي همه شان شيرين و پر نشاط ميشود و گره مشکلات، در يک همدستي پر ماجرا، گشوده ميشود.