سينماي ملي کشور مديون سينماي مستند است

سينماي ملي کشور مديون سينماي مستند است

عليرضا تابش معتقد است: سينماي ملي کشور مديون سينماگراني است که سال هاي سال آثار مهمي را در سينماي مستند خلق کردند.
به گزارش روابط عمومي دوازدهمين جشنواره سينماحقيقت، عليرضا تابش مدير عامل بنياد سينمايي فارابي عنوان کرد: جشنواره سينماحقيقت وارد ايستگاه دوازدهم شد و امسال شاهد نمايش گزيده فيلم ها در دوازده مرکز استان و نقاط مختلف کشور هستيم که اتفاق خوشايندي است و نشان مي دهد که نمايش آثار روز سينماي مستند در کشور به يک مطالبه بين علاقه مندان سينما در سراسر کشور تبديل شده است.
وي در ادامه از دبير جشنواره‌ و فعالان اين حوزه که به اين نياز و مطالبه پاسخ داده اند و زمينه اي را فراهم مي کنند که گزيده فيلم هاي مستند در شهرهاي بزرگ کشور و استان ها به نمايش در بيايند تشکر کرد.
عليرضا تابش با ابراز خرسندي از صف هاي طولاني علاقه مندان به سينماي مستند که براي تماشاي فيلم هاي مورد علاقه شان وارد سالن مي شوند گفت: در اين بين شاهد حضور علاقه مندان شهرستاني هم هستيم که از نقاط دوردست آمدند تا فيلم هاي مورد علاقه شان را در محل برگزاري جشنواره ببينند که همه اين ها نشانه هاي خوب و ارزشمندي از رشد و توسعه فرهنگي در کشور ما است.
وي با اشاره به اين که ريشه هاي سينماي ملي ما از آبشخور سينماي مستند تغذيه مي کند، گفت: جشنواره سينماحقيقت مخاطبان فهيمي دارد که به طور جدي فيلم ها را دنبال مي کنند و براي من به عنوان مدير سينمايي جالب است، چون اغلب فعالان فرهنگي به دنبال فيلم هاي جشنواره فيلم فجر هستند، در حالي که امسال بيش از پانزده نفر از دوستان در رشته هاي مختلف از سياستمدار، روزنامه نگار،مدير اجرايي، سوالاتي درباره اين جشنواره داشتند و من راهنمايي کردم.
تابش در ادامه تصريح کرد: اين استقبال به اين دليل است که سال هاي گذشته فيلم سازان مستند توانستند روي مخاطبان اثرگذار باشند به همين دليل هر سال افکار عمومي در تقويم سالانه انتظار جشنواره مستند را مي کشند.
مدير عامل بنياد سينمايي فارابي گفت: براي آينده اين جشنواره به عنوان يک نهاد جدي و موثر در فرهنگ بصري کشور آرزوهاي خوب دارم و معتقدم سينماي ملي ما مديون سينماگراني است که سال هاي سال آثار مهمي را در سينماي مستند خلق کردند ،نسل نو را پرورش دادند و براي ما مستند را به گونه ي مهم سينمايي‌ در کشور تبديل کرده اند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اين پيشرفت به گونه اي است که در حوزه پخش بين الملل، خارجي ها تنها به دنبال فيلم هاي داستاني ايراني نيستند و دائما پخش کنندگان و همکاران جشنواره هاي خارجي سراغ فيلم هاي مستند را مي گيرند. اميدوارم بازار فيلمي که در اين جشنواره برپا شده محلي براي تبادل آثار سينمايي و معرفي هر چه بهتر سينماي مستند کشورمان به جهان باشد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
-->