وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ظرفيت رسانههاي تعاملي (VOD)، گفت: تغيير مدل فکري کنوني صدا و سيما در مواجهه با VOD اتفاق خوبي را براي بهرهمندي هنر و هنرمندان ايراني از فضاي مجازي رقم خواهد زد.
به گزارش روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي به نقل از ايرنا، محمد جواد آذري جهرمي روز دوشنبه در حاشيه تماشاي فيلم «ماجراي نيمروز2: رد خون» در بنياد فارابي با اشاره به همراهي فضاي مجازي با سينما اظهار داشت: فضاي مجازي از باب اخبار و تبليغات، محملي مناسب براي پرداختن به سينما و هنر ايجاد کرده و از طرف ديگر ضربههايي را به توليد کنندگان وارد آورده است.
وي با اشاره به گلايه تهيهکنندگان آثار سينمايي از توزيع غير قانوني آثارشان در فضاي مجازي، تاکيد کرد: قانون کپي رايت بايد تبيين شود تا از حقوق تهيه کنندگان و آثار هنري حمايت شود.
آذري جهرمي در اين باره توضيح داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي متولي بخش VOD بود و با توجه به حکم رهبر انقلاب به صدا و سيما درباره رسانههاي تعاملي، اين رسانه هنوز نتوانسته است فرمولي را در اين بخش پيدا کند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات توضيح داد: ظرفيت کامل فضاي مجازي هنوز در اختيار سينما نيست و بخش محتوايي ما در شبکه ملي اطلاعات به آن پيوست شده و بايد به آن بيشتر پرداخته شود.
وي افزود: با تغيير مدل فکري کنوني صدا و سيما در مواجهه با VOD اتفاقات خوبي رخ خواهد داد و هنر و هنرمندان ايراني از فضاي مجازي بيشتر بهرهمند خواهند شد.
«ماجراي نيمروز2: رد خون» و نمايش واقعيت منافقين
آذري جهرمي فيلم «ماجراي نيمروز2: رد خون» را که برشي از تاريخ معاصر ايران را به تصوير کشيده، خوش ساخت خواند و افزود: اين فيلم ماهيت واقعي منافقين که بدتر بودن کفار بودند را به تصوير ميکشد؛ جنگيدن با دشمني که آشکارا با شما ميجنگد ابعاد راحتتري دارد اما وقتي با نفاق روبرو هستيد اين مبارزه چند برابر سختتر است و انسان در اين مبارزه دچار لغزشهايي نيز ميشود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات عنوان کرد: فيلم رد خون روايت زيبايي دارد و دشمني منافقين به مردم ايران را به درستي نشان ميدهد و اين مساله به خوبي و شفافي نمايش داده شده بود.
وي با تجليل از عوامل ساخت فيلم و بنياد سينمايي فارابي براي تهيه اين فيلم، براي موفقيتهاي بيشتر در توليد چنين آثاري ابراز اميدواري کرد.
آذري جهرمي تصريح کرد: در زماني به سر ميبريم که نسل اول و دوم انقلاب در حال واگذاري امور مديريتي به نسل سوم و چهارم هستند. متولدين دهه 60 و 70 که در حال پذيرش مسئوليتها هستند، طاغوت و مشکلات اوايل انقلاب و گروههاي منافق را نديدهاند.
وي ادامه داد: دشمنان به دنبال وارونه جلوه دادن تاريخ و تطهير جناياتشان هستند؛ آنان از ابزار هنر و رسانه به انحاي مختلف استفاده ميکنند و ساخت آثار استراتژيک، مهم و تاثيرگذار است و بايد توجه به توليد اين فيلمها بيشتر شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به آثاري با موضوع سينماي دفاع مقدس و مقاومت، گفت: در سينما کمتر به برشهايي از جنايات منافقين در ايران، پرداخته شده و نگاه استراتژيک به چنين اتفاقي از سوي بنياد سينمايي فارابي و دستاندرکاران فيلم «ماجراي نيمروز2: رد خون» قابل تقدير است.
«ماجراي نيمروز2: رد خون» در سيوهفتمين دوره جشنواره فيلم فجر حضور داشت و سيمرغ بلورين بهترين جلوههاي ويژه ميداني و بهترين صداگذاري را از آن خود کرد.